Devlet Destekli Faizsiz Konut Kredileri 2018

Uygun ve avantajlı şartlarda konut sahibi olmak isteyenler için belli bir peşinat bulunmuyorsa ev alma hayali biraz daha zor görünmekte. Fakat uygun ev kredisi kampanyaları günümüzde yaygın bir şekilde artış gösterirken vatandaşın devlet destekli faizsiz konut kredisi kullanabilmesi için uygun rakamlarda bir ev alma planı içinde olanlar maliyetler konusunda bir farklılık göstermekte.

Bunun nedeni ise yüksek faizlerle çekilen konut kredileri ödeme sırasında da vatandaşa zorluk yaşatacağı için bir evi satın almak adına plan yapan kişinin konut fiyatının yaklaşık % yetmişbeşini peşinat olarak hazırlaması konut alımında düşük Faizlerde kredi kullanımı için büyük bir avantaj oluşturmakta. Faize bulaşmadan ev alma çabası içerisinde olanlar “nasıl faizsiz ev alınır” sorusuna en güzel yanıtı sizler için hazırladık.

Günümüzde faizsiz bir şekilde ev alabilmenin yollarından biride Eminevim kampanyası gibi farklı hizmetleri insanların yararına sınav sistemler birçok kişiye Kredi kullanmadan ev sahibi yapma imkanı sağlarken insanların bankadan kredi çekmeden avantajlı ev sahibi olabilmeleri mümkün oluyor.

Uygun Ev Almak İsteyenlere Devlet Katkısı

Hayatında ilk kez ev almak isteyenler için özel bir devlet desteği Kullanıma sunulacağı günümüzde 2018 yılı içerisinde binlerce insanın 15000 TL konut desteği imkanı sağlanacak.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklamaya göre 4 farklı finansal destek sağlanacak olan uygun konut kredileri için stopaj oranı düşürülerek tapu harcı indirme uğrayıp düşük faizli konut kredisi fırsatları vatandaşın kullanımına sunulacak.

15000 TL Konut Kredisi Devlet Katkısı Detayları

Uygun bir ev almak isteyen vatandaşın birikimlerine bankada yaparak ne kadar para olsa bu birikimin % 15‘lik kısmına devlet desteğiyle çeyiz hesabı sistemine benzer şekilde ilk kez ev alacaklara kullandırılacak.

Ona bir örnekle açıklayacak olursak 50.000 TL tutarında mevcut bir banka hesabındaki paranın devletin de desteğiyle yüzde 15’lik katkısına istinaden toplam kazanç 57.500 TL ile ev almak isteyenlere destek sağlayacak.

Öne Çıkan İlanlar