En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? (Güncel 2018)

Hayalinizde yatan evi almak için en uygun konut kredi fırsatlarını araştırırız. Günümüzde belli bir peşinata sahip olup ev alırken konut kredisi çekmek için bankaları ve faiz oranlarını araştırırız. Peki en uygun konut kredisi hangi bankada ve hangi faiz oranları ile ev kredisi çekebilirsiniz? Sizler için 2018 yılı güncel uygun konut kredi kampanyalarını araştırdık.

Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyaları (2018)

Güncek konut kredisi faiz oranlarını en uygun ve avantajlı kredi imkanlarını siz değerli vatandaşlar için kullanımına sunan banka ve faiz oranlarını sıraladık. Köksal Emlak ailesi olarak güncel ev kredilerindeki sürekli değişken yapının bir an önce sabitlenip düşüş eğilimine geçmesi temennisindeyiz. Özellikle belli bir miktar peşinat biriktirenlerin bankalardan kredi kullanarak ev sahibi olmaları için en uygun konut kredi kampanyalarını araştırırlar. Bu yılın en düşük faizli konut kredisi fırsatlarını sunan 3 bankasını sizler için sıraladık. Ayrıca 100 Bin Lira, 200 bin TL konut kredisi 60 ay ve 120 ay vade seçeneklerindeki faiz oranlarını ve aylık ödeme miktarlarını sizler için düzenledik.

En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranlarına Sahip Bankalar

Ev alırken düşük faizli konut kredisi faiz oranlarını çok önemseriz. Konut kredilerindeki faiz oranları arasında bankadan bankaya belirli farklar oluşmakta. Konut kredisi veren 2018 yılı en uygun faizli ilk 3 banka;

  • Ziraat Bankası (% 1,15)
  • Vakıf Bank (% 1,15)
  • Halk Bankası (% 1,16)

Bu bankaların konut kredisi kullandırmada en düşük faiz oranları ile bilinmesi, vatandaşın ilgisini bu bankalara yöneltmesi anlamına geliyor. Özellikle 100.000 TL konut kredi çekmek isteyen birinin 60 ay vadede Ziraat Bankası (% 1,15), Vakıf Bank (% 1,15), Halk Bankası (% 1,16) olarak konut kredisi faiz oranları ile ev kredisi kullandıran bankalar arasında ilk 3’te diyebiliriz.

Ziraat Bankası 100.000 TL Düşük Faizli Konut Kredisi

Ziraat Bankası 100.000 TL Düşük Faizli Konut Kredisi

Tabi bu konut kredisi faiz oranları sürekli olarak güncel piyasa dengesi ve bazı önemli gelişmeler neticesinde değişebilmesi de mümkün. Bankaların faiz oranlarını yine bu bankaların kendi resmi sayfaları üzerinden de sorgulayarak faiz oranlarını görebiliyorsunuz.

100.000 TL Konut Kredisi 60 Ay Vadede Banka Konut Kredisi Sıralaması

İhtiyacınız olan evi alabilmek için çekeceğiniz 100.000 TL konut kredisi için 60 ay vade ile faiz oranları Ziraat Bankası (% 1,15), Vakıf Bank (% 1,15), Halk Bankası (% 1,16) güncel durumları hesaplanmakta. 100 Bin Lira Konut Kredisi çekecek vatandaşların bu bankalardan 60 ay vadede aylık ödeyecekleri kredi taksit tutarları ise;

  • Ziraat Bankası Konut Kredisi Aylık Taksitleri 60 Ay Vadede (2316 TL)
  • Vakıf Bank Konut Kredisi Aylık Taksitleri 60 Ay Vadede (2316 TL)
  • Halk Bankası Konut Kredisi Aylık Taksitleri 60 Ay Vadede (2323 TL)

Olarak sıralanırken konut kredileri 2018 yılı en düşük faiz oranları ile hesaplaması yapılmış ve güncel rakamlar yansıtılmıştır. En uygun konut kredi kullanmak için bu rakamları güncel olarak baz alan vatandaşların, bankaların resmi sayfaları üzerinden de yeni bir sorgulama yapıp son güncel konut kredisi oranlarını inceleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi (%1,15) - Köksal Emlak

Ziraat Bankası Konut Ürün Paketi (%1,15) – Köksal Emlak

Sizler için daha önce hazırladığımız Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama isimli yazımızı takip ederek konut kredisi detaylarından Ziraat Bankası ayrıcalığı ile faydalanabilirsiniz.

200.000 TL Konut Kredisi 120 Ay Vadede Banka Konut Kredisi Sıralaması

İhtiyacınız olan evi alabilmek için çekeceğiniz 100.000 TL konut kredisi için 120 ay vade ile uygun faiz oranları Ziraat Bankası (% 1,15), Vakıf Bank (% 1,15), Halk Bankası (% 1,16) güncel durumları yer almakta. 200 Bin Lira Konut Kredisi kullanacak kişilerin bu bankalardan 120 ay vade seçeneğinde aylık ödenen konut kredisi taksit tutarları ise;

  • Ziraat Bankası Konut Kredisi Aylık Taksitleri 120 Ay Vadede (3081 TL)
  • Vakıf Bank Konut Kredisi Aylık Taksitleri 120 Ay Vadede (3081 TL)
  • Halk Bankası Konut Kredisi Aylık Taksitleri 120 Ay Vadede (3095 TL)

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusunda Gerekli Belgeler Neler?

– Kredi çekilecek ev için Konut Kredisi Başvuru Formu

– Size ait nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaport fotokopisi,

– Çalışanlar için gelir belgesi,

– Meslek sahiplerine ait meslek kuruluşlarından temin ettiği üyelik belgesinin fotokopisi,

– Ortağı olduğu şirketlerin ana sözleşmesinde yer alan ticaret sicil gazetesi fotokopisi,

– Kredi kullanılması düşünülen  evin tapu belgesi fotokopisi,

Ziraat Bankası tarafından istenen diğer belge ve dokümanlar

Türkiye’nin 81 il ve ilçesinde merak ettiğiniz konut ve yatırımlarla ilgili merak edilen sorularınıza profesyonel gayrimenkul hizmeti ile yanıtlayan Köksal Emlak, konut alım satım ve satılık daire-dükkan-işyeri-arsa ve detaylar ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

Uygun Konut Kredisi Çekmek İçin Ne Gerekli?

Uygun Konut Kredisi Çekmek İçin Ne Gerekli?

Konut Kredisi Başvurusunda Gereken Tutar Kaç TL?

Konu sahibi olmak isteyen kişilerin bankaya ait masraflar ile beraber ekspertiz ücretleri toplamında ortalama 1500 – 2000 lira tutarında yaklaşık masraf ile ödeme yaparlar. Tabi şunu da bilmeniz gerekir ki bu tutarın içerisinde alım satım giderleri bulunmuyor.

Bu ücretin içinde bulunan fiyat ekspertiz ücreti ile beraber sigorta masrafı ile kredi dosya masrafı olarak adlandırılmaktadır.

Uygun Konut Kredisine Kimler Başvurabilir?

Vatandaşlar en uygun konut kredisi başvurusu gerçekleştirmek için 18 yaşını doldurmuş ve genel olarak gelir belgesi ile beraberinde bulunabilmeniz gerekiyor. Maaş bordrosu, ikametgah belgesi, tapunun fotokopisi, SGK dökümü gibi belgelerin konut kredisi başvurusunda gösterilmesi gereken belgeler arasında yer aldığı bilinirken; kamu çalışanları için maaş bordrosu, ikamet belgesi ve tapu fotokopisi yeterli oluyor.

Öne Çıkan İlanlar