Evin Satış Değerini Arttırma Taktikleri – Karabük Emlak

Oturduğunuz evin diğerinin artırılması için bazı değişiklikler yapmanız evin fiyatının artmasına sebep olabilmekte. Konut fiyatının artırılarak satışı için fiyat arttırma taktikleri olarak belirlediğimiz bu yazımızda satışa çıkardığınız evin değerini belli oranda artırabilmek için yapacağınız bazı düzenlemeler gerekiyor.

Evin Değerini Artırmak İçin Yapılması Gerekenler

Öncelikli olarak evinizin kısa sürede hızlı bir şekilde satılmasına istiyorsanız piyasadaki konut fiyatları ve uygun daire fiyatları konusunda araştırma yaparak bu rakamlara uyacak ve yakın bir çizgide seyredecek fiyat belirlemeniz evinizi hızlı bir şekilde satmanız için önemli.

Özellikle internet üzerinden ilana koyacağınız evinize odalarını ve eşyalarını düzenleyip derli toplu şekilde fotoğraf çekmeniz insanların daha dikkatli bir şekilde inceleyip eve olan değeri belli oranda benzerlik göstererek değerlendirecektir.

Ev satın almak isteyen insanlar kirli ve kötü bir görünüme sahip ev görmek istemeyecek deri için evi bizzat görmek için gelen müşteriler evin düzenli ve temiz halini daha çok önem verecektir.

Evde görünür ve belirgin halde bulunan bazı problemleri düzenlemeniz evin fiyatının düşmesine engel olacağı için kapı, pencere çatlakları veya kırıkları gibi ya da çeşme, lavabo sorunları gibi olumsuzlukları ortadan kaldıracak düzenlemeler yaparak evin fiyatını da belli oranda sabitleme, hatta artışa sebep olacak iyileştirmeler yararınıza olacaktır.

Duvar renklerinde özellikle açık renkli boyalar evin fiyatını yükseltirken koyu renkler konut fiyatlarında belli oranda düşüşe sebep olduğu istatistiki bilgiler ile ortaya koyulmuştur.

Evi satmak için bir aciliyetiniz bulunmuyorsa konut satış işlemlerinde bahar ve yaz aylarında evi satmayı değerlendirebilirsiniz. Çünkü ilkbahar ve yaz aylarında konut satışları için insanlar gezip ev araştırması yapmayı daha çok sevdikleri için kış mevsiminde evinizi satmak biraz daha düşük olasılıktır.

Evinizi görmeye gelen müşteriler için evin tüm ışıklarını açarak evi daha detaylı görebilmeleri ne sağlayın.

Evinizde kötü görünümlü ve olumsuzluk olarak nitelendirilebilecek eşya ve görselleri üzerine bir örtü örterek müşterinin olumsuz yargıya düşmesine engel olabilirsiniz
Evinizi müşterilerinize tanıtırken iç özellikleri kadar dış ve çevre özellikleri ile de ön plana çıkarmaya gayret edin.

Çünkü uygun daire ve avantajlı konut fırsatları için araştırma yapan bir müşterinin evin iç özellikleri kadar Market, Okul, Otobüs Durağı gibi önemli Merkez ve noktalara dikkat edeceğini unutmayın.

Özellikle konut satışı ve uygun daire fırsatları konusunda Karabük’teki Emlakçılar arasında profesyonel hizmet veren Köksal Emlak ev, dükkan ve daire satışı yapmak isteyen vatandaşlara profesyonel hizmet vererek müşterilerine yardımcı olmaya devam ediyor.

Sizler de evinizi satmak dükkan arsa ve daire satışı yapmak istiyorsanız Köksal Emlak Gayrimenkul hizmetinden yararlanabilmek için 0542 223 86 97 numaralı iletişim hattından bilgi sahibi olabilir evinizi kolay bir şekilde satışa sunabilirsiniz.

Öne Çıkan İlanlar