Garanti Bankası Konut Kredileri 2018

Başkent Ankara’da 1946 senesinde kurulan Garanti Bankası, Türkiye’nin en çok konut kredisi kullandıran bankaları arasında yer alıyor.Hayallerinizi süsleyen ev alma planları için belli bir peşinat kullanarak uygun konut kredisi çekerek ev sahibi olabilirsiniz. Sizler için 2018 yılı Garanti Bankası Konut Kredisi Kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgi hazırladık. Özellikle bu yılın Garanti Konut Kredi Faiz Oranları ve kullanıma sunulan kredi tutarları ile ilgili detaylara da ulaşabilir, ana sayfadan konut kredisi sorgulama işlemi de yapabilirsiniz.

Garanti Bankası 2018 Konut Kredisi Kampanyaları

Belli bir peşinatı bulunanlar için konut kredisi kullanmak da kolay bir aşama olarak görülmekte. Fakat konut kredisinin gereklerinden biri de kredi puanı yeterliliğidir. Garanti Bankası üzerinden 2018 yılı içinde Konut Kredisi çekerek uygun kampanya ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Size uygun ev almanız konusunda finansal destek sağlayan Garanti Bankası, düşük faizli ev kredileri için özel seçenekler sunuyor.

Garanti Ev Kredisi Peşinat Oranı (Güncel)

Önceki yıllarda ev almak isteyenler konut değerinin yüzde 25’i oranında peşinat hazırlama zorunlulukları bulunuyordu. Fakat 2016 yılının eylül ayından itibaren Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan düzenleme ile peşinat için hazırlanan %25 oranını daha aşağı çekti. Yani minimum %20 konut kredisi peşinatı oluşturan birinin ev kredisi çekmesi için herhangi bir engel kalmadı. Peşinatlarını tamamlayan vatandaşların Garanti Bankası Uygun Konut Kredileri farkı ile ev sahibi olması artık hayal olmaktan çıkıyor. Ülke genelinde en fazla konut kredisi kullandıran bankalar arasında yer alan Garanti’nin özellikle de Hızlı Konut Kredisi Sorgulama işlemlerinde anına yanıt vermesi,gösterilen ilginin haklılığını ortaya koyuyor.

Garanti Bankası 100.000 TL Konut Kredisi Seçenekleri

Satın almak istediğiniz evin belli miktardaki peşinatını oluşturanlar için Garanti Bankası üzerinden konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara faiz oranları ile ilgili detaylı bilgi hazırladık. Buna göre 100 Bin Lira Garanti Ev Kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar;

100.000 TL Garanti Bankası Konut Kredisi 120 Ay Vade (10 Yıl) ile Faiz Oranı % 1,27 olurken ev kredisi aylık taksitleri 1628 lira olduğu bilinmelidir.

100.000 TL Garanti Konut Kredisi’ni 60 Ay Vadede kullanmak isteyenler için faiz oranı ise % 1,24 üzerinden hesaplanırken, aylık taksit ödemeleri 2372 TL olarak güncellenmiştir.

Garanti Bankası 200.000 TL Konut Kredisi Seçenekleri

Uygun fiyatlı ev almak isteyenler için düşük faizli konut kredisi fırsatlarını sağlayan Garanti’nin 200.000 TL konut kredisi seçeneklerini de 120 Ay ve 60 Ay vade seçeneklerinde inceledik. Buna göre 200 Bin lira konut kredisi ödemelerinde unutulmaması gereken detayın kredi başvurusunda uygunluğun olup olmamasıdır.

200.000 TL Garanti Bankası Ev Kredisi 120 Ay vade seçeneğinde faiz oranı % 1,27 olarak aylık 3256 TL ile ödenebilecek.

200.000 TL Garanti Konut Kredisi Kampanyaları içinde 60 Ay vade ile faiz oranını % 1,24 seviyesinde tutarken 4745 TL aylık taksitler ile ev satın alma imkanına sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkan İlanlar