Karabük’te Uygun Fiyatlı Daire Fırsatları

Günümüzde her keseye uygun ev alma fikri hemen hemen herkesin planını kurduğu bir olgudur. Üstelik satılık dairelerin karşı konulamaz yükselişi gün geçtikçe belli bir konuma taşınıyor. Karadeniz’in eşsiz kentlerinden Karabük’te uygun fiyatlı daireler için başta Yüzüncü yıl mahallesi olmak üzere, Beşbin Evler, İkiyüz Evler, Kayabaşı Mahallesi, Soğuksu ve Esentepe‘de satılık konutlarda avantaj oluşturabilirsiniz. Üstelik Karabük Safranbolu‘da üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde her keseye göre satılık yatırıma uygun daire fırsatlarını Köksal Emlak farkı ile inceleyebilirsiniz.

Karabük Merkezde Konut Fiyatları

Karabük merkez ve ilçeleri baz alındığında özellikle 2010 yılından günümüze en olunamayacak boyutta bir fiyat artışı yaşandı. Bu fiyat artışına sebep olarak Karabük Üniversitesinin Yüzüncü Yıl mahallesi ve Safranbolu bölgesindeki varlığına bağlı olarak öğrenci sayısının artışıdır. Şehir merkezindeki konut fiyatlarının artış yaşaması son dönemde bir düşüş yaşadığı da biliniyor. Bunun sebebi ise arz – talep dengesinde konut sayısının yeterli seviyeye ulaştığı düşüncesidir. Karabük’te yeterli seviyeye ulaşan özellikle yurt sayısındaki yükseliş ile konuta duyulan ihtiyacı da beraberinde azaltmıştır.

Safranbolu’da Daire Fiyatları

Tarihi yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Safranbolu’da ev ve arsa fiyatları diğer ilçe ve bölgelere göre daha yüksek rakamlarla ifade edilmekte. İlgi görmesinin karşılığı olarak konut ve arsa fiyatlarındaki artış da bunun çizgisinde hareket etmekte. Safranbolu Emek bölgesinde konut fiyatlarındaki üst rakamların dikkat çekmesi, ilgi görme oranıyla örtüşebilir. Üstelik Karabük Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler ve üniversite personelinin de Safranbolu’yu tercih etmesinin yanısıra diğer kurumlarda görev yapan memurların da burada yoğun olarak yaşadığı bilinmektedir. İlgi görmesi sebebiyle arz ve talep ilişkisinde ilçedeki konut sayısına bağlı olarak konut ihtiyacı giderek artış göstermektedir.

Safranbolu'da Daire Fiyatları

Safranbolu’da Daire Fiyatları – Köksal Emlak

Böyle bir durumun ortaya koyduğu konut fiyatlarındaki artış da Safranbolu’daki değerin sembolü olarak yorumlanıyor. 300.000 TL’ye uygun daire bulabileceğiniz gibi 500 bin lira üzerinde de ev bulunduğunu söylemek söz konusu Safranbolu olunca uygun olur diyebiliriz. Safranboluda oturacağınız bölge ve mahalleye göre konut fiyatları da farklılık gösterebiliyor. Sizler de Safranbolu’daki daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız Köksal Emlak Gayrimenkul üzerinden detaylı bir bilgi alabilir, yatırımlarınızı bu bağlamda değerlendirebilirsiniz.

Yüzüncü Yıl’da Daire Fiyatları

Öğrencilerin sıklıkla ilgi göstermiş olduğu Yüzüncü Yıl Mahallesi ve çevresinde daire fiyatları azalan bir fiyat artışı yaşadığı görülmekte. Azalan fiyat grafiğindeki kastedilen durum için yaklaşık 10 sene önceki öğrenci arzına karşı konut talebinin de yeterli seviyeye ulaşmış olasıdır. Karabük Üniversitesi’nde okuyan ve üniversitede görev yapan memurların da üniversiteye yakınlığı ile bilinen 100. Yıl mahallesi ve Üniversite Mahallesi çevresinde konut arayışında olduğu bilinmekte. Üniversiteye yürüme mesafesinde olan Yüzüncü yılın kolay ulaşım ağına sahip olması ve sosyal alanları ile bütünleştirici bir yapıda bulunması da dikkatleri üzerine çekiyor. Üniversiteye ulaşımda kolaylık için yürüme mesafesinde daire satın almak için 3+1 ve 2+1 dairelerin yoğun ilgi gördüğünü hatırlatmak isteriz.

Yüzüncü Yıl'da Daire Fiyatları - Köksal Emlak

Yüzüncü Yıl’da Daire Fiyatları – Köksal Emlak

Yüzüncü yıl’daki daire fiyatları 150.000 TL‘den tutun da 450 bin lirayı aşan konut seçeneklerine ulaşmak da mümkün. Tabi evin değerini ortaya koyan en kritik konunun dairenin üniversite başta olmak üzere sosyal imkanlara yakınlığı ile temel olarak ölçülmektedir. Sizler de oturmak ya da yatırım yapmak için 100. yıl mahallesinden uygun ev satın almak istiyorsanız 0542 223 86 97 numaralı Köksal Emlak iletişim ve danışma hattı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İkiyüz Evler’de Konut Değeri

Hastanenin açılması bölgeye güç katarken eğitim kurumlarının yoğunluğu dikkatleri üzerine çekmeye yetiyor. İkiyüz Evlerde daire fiyatlarının özellikle hastane ve stadyum çevresindeki yeni yapılardaki farklı olmasına bağlı olarak düşünebilirsiniz. Yenişehir pazar yerine yakın bölgedeki yeni olmayan yapıların Karabük Demir Çelik fabrikasına münhasır lojman kriterinde kullanılıyor olması bir yana, bölgedeki konut fiyatlarını ve değer artışını hastane çevresinin belirlediğini söyleyebiliriz.

İkiyüz Evler'de Daire Fiyatları - Köksal Emlak

İkiyüz Evler’de Daire Fiyatları – Köksal Emlak

Üstelik 350.000 TL‘den 600.00 TL‘ye varan konut değerlerini baz aldığımızda her keseye uygun konut bulma fikri 200 Evlerde daha zorlayıcı bir sonuç oluşturabilir. Şehir merkezine yakınlığı ile bilinen 200 Evlerde konut fiyatları ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve konut fiyatları ile ilgili aklınıza takılan soruları sormak için yan tarafta yer alan canlı destek birimi üzerinden de iletişim sağlayabilirsiniz.

5000 Evlerde Daire Fiyatları

Konum itibariyle Yüzüncü yıl mahallesinin hemen karşısında yer alan Beşbinevler mahallesinde uygun fiyatlı dairelere ulaşmak diğer bölgelere göre daha mümkün. Genel anlamda emeklilerin ağırlıklı olarak yaşadığı düşünülen 5000 Evlerde Şahin Tepesi mevkinde yeni yapılar da yer yer mevcut. Üstelik daire fiyatlarının 250 Bin liradan 500.000 TL’ye kadar bütçe belirleyenler için özel ve ful yapılı daire satın alabilmeleri için detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Beşbin Evler'de Daire Fiyatları - Köksal Emlak Gayrimenkul

Beşbin Evler’de Daire Fiyatları – Köksal Emlak Gayrimenkul

Köksal Emlak ile Karabük merkez başta olmak üzere diğer ilçe ve mahallerindeki yatırıma uygun daireler hakkında bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Köksal Emlak

Ev almak isteyen vatandaşlara profesyonel emlakçılık hizmeti sunan Karabükteki emlakçılar arasındaki Köksal Emlak daha iyi hizmet vermek için çok yakında Google Play üzerinden temin edebileceğiniz mobil uygulama sistemiyle sizlerle olacaktır. Doğru ve isabetli emlakçılık hizmetini en güvenilir şekilde sizlerle buluşturan Köksal Emlak Karabük’te Yüzüncü Yıl mahallesinde hızlı erişim sağlayabileceğiniz noktada yer alıyor. Sizler için en uygun konut kredisi kampanyaları için detaylı araştırma yaparken ev-arsa-dükkan ve gayrimenkul alım-satım işlemlerinizi büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Özellikle Kayabaşı Mahallesi, 5000 Evler, Yüzüncü Yıl, 200 Evler, Esentepe, Soğuksu Mahallesinde uygun daire fiyatlarını öğrenebileceksiniz. Dilerseniz info@koksalemlak.com.tr mail adresi üzerinden ilanlarınızı göndererek sitemizde yayınlanmasını isteyebilirsiniz.

Öne Çıkan İlanlar