TOKİ’den 20 Konut ile 147 İş Yeri Satışı

Ülke genelinde merakla beklenen Toplu Konut İdaresi’nin sağladığı TOKİ 147 iş yeri ile 20 konutu satışa sunduğu bilgisi büyük heyecan uyandırdı. Başbakanlık bünyesindeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 31 kent yerleşiminde 147 adet iş yeri ile 7 şehirde toplamda 20 adet konut modelini ‘açık artırma ile‘ satışa çıkardığı belirtildi.

Toplu Konut İdaresi’nin satışa çıkardığı konut modellerini Adana başta olmak üzere, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Burdur, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük TOKİ Konutları, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Rize, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ile Uşak gibi kent merkez ve yerleşim noktalarında satışa çıkarılan iş yerlerine tamamına %10 peşinat ile 120 ay vade, %25 peşinat sonrası 120 ay vade ve  %50 peşin ile 24 ay vade seçeneğinde konut fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Açık Arttırmaya Tabi Olan TOKİ Konutları Hangi Şehirlerde?

Bazı kentlerde sağlanan TOKİ’lerde ise fırsatlardan yararlanmak isteyenler için Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Erzurum, Gaziantep, Karabük Merkez ve Muğla illerinde satışa çıkarılan daireler ise %25 oranında peşinat ile 120 ay vade, %25 peşinat sonrası 180 ay vade ile satın alabilmeleri mümkün.

Açık arttırmaya tabi tutulan ve satışa çıkarılan bazı taşınmazları sıralayacak olursak;

İstanbul merkez Bahçeşehir’de iş yerleri satışı

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı İncek‘te, Karacaören’de konutlar, Eryaman’da ise satışa çıkarılan iş yeri

Erzurum Palandöken’de yer alan konutların satışı

Muğla Menteşe’de bazı iş yerleri, Yatağan’da konut satışı

Kayseri Bünyan’da bulunan, İncesu, Kocasinan ve Sarız’da yer alan iş yerlerinin satışı

Rize‘de bazı iş yerlerinin satışı

Şanlıurfa‘da satışa sunulan Maşuk’taki iş yerleri

Trabzon Araklı ilçesinde ve Maçka’da iş yerleri satışı

Uşak Merkezinde ve Eşme’deki bazı iş yerlerinin satışı

Belirtilen yerlerdeki konut ve işyeri satışı için açık artırma işlemleri 12 Nisan 2018 tarihli perşembe günü, saat 14:00‘de Ankara Bilkent TOKİ  merkezinde ayrıca TOKİ İstanbul Hizmet Binası‘nda yapılacak. İnternet üzerinden de bu açık arttırmalar için teklif verebilmek mümkün.

Sizler için özel olarak araştırıp hazırladığımız TOKİ Başvuru Şartları ve Gerekli Belgeler neler isimli yazımızı okumanızı öneririz. 2018 Toki başvuruları ile ilgili detayları; Karabük’te uygun daire fırsatları ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız Karabükteki Emlakçılar arasında profesyonel gayrimenkul hizmeti veren Köksal Emlak‘tan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkan İlanlar